top of page
 • Трябва ли да запазя час, за да разгледам и пробвам роклите и аксесоарите ви?
  Да. Всички проби и посещения в нашия бутик са само с предварително резервиран час, за да можем да Ви бъдем максимално полезни и да Ви отделим нужното време и внимание.
 • Имате ли такса за проба на рокли?
  Часовете за проби на рокли са с продължителност до 1 астрономически час и са без такса, освен за рокли с цена над 3000лв. Ако желаете да пробвате рокли от тази категория - таксата е 70 лв. за целия час. Тя е еднократна, без значение от броя пробвани рокли. (При избор и покупка на рокля от бутика - таксата за проба се приспада от цената на роклята.)
 • Как да разбера цената на дадена рокля?
  Цената на всяка отделна сватбена рокля можете да откриете в секция "Сватбени рокли". Ценовият диазпазон на сватбените ни рокли е 2000 лв. - 4000 лв. Ценовият диапазон на официалните и балните ни рокли е 700 лв - 2300 лв. Ако имате запитване към определен артикул от категорията - не се колебайте да ни пишете.
 • Как мога да резервирам час за проба?
  За по-бърза и лесна комуникация препоръчваме запазване на час на телефон 0888 336 111 Можете да се свържете с нас и като ни изпратите мейл на jolliebridal@gmail.com
 • Колко време по-рано от събитието ми трябва да резервирам час за проба?
  Препоръчваме да стартирате процеса по търсене на своята сватбена или бална рокля веднага щом имате дата и локация за Вашето събитие. Обикновено 5-8 месеца преди самото събитие. Не забравяйте да направите своята резервация на час при нас около 2 до 4 седмици предварително от желаната от Вас дата за посещение в бутика ни, за да сте сигурни, че имаме възможност да Ви посрещнем именно в най-удобното за Вас време.
 • Колко придружители мога да взема с мен по време на проба?
  С цел приятно, уютно и комфортно прекарване на Вас и Вашите близки в бутика ни - по време на проба можете да вземете не повече от трима Ваши придружители.
 • Колко рокли мога да пробвам по време на своя час?
  Пробите на сватбени рокли при нас траят до 1 астрономически час. Препоръчваме на булките да се придържат към целенасочена проба на 5 до 6 модела рокли. Пробите на абитуриентски рокли при нас са с продължителност до 1 астрономически час и до 5 бр. рокли.
 • Какъв е срокът на изработка на роклите ви?
  Всички сватбени и официални рокли се предлагат като готови налични модели в повечето случаи в единични бройки и размери и за тях не е необходимо да се изчаква време на изработка. Можете да закупите своята рокля директно, ако я имаме във вашия или близък размер, като е неоходимо да отделите поне месец за ивършване на спокойни корекции, в случай, че такива са необходими. Ако желаете да поръчате рокля в размер, който не е наличен - то сватбените рокли от колекциите на Natalia Romanova и Elly Haute Couture могат да бъдат поръчани в най-близкия до мерките ви размер със срок на изработка 4-7 месеца.
 • Какви размери имате от различните модели рокли?
  Под всяка сватбена рокля в нашия уебсайт можете да откриете в кой/кои размери е налична тя. А за да научите наличността и размера на конкретен модел официална рокля - можете да ни пишете.
 • Мога ли да закупя готова рокля от бутика ви без да изчаквам време за изработка?
  Да. Разполагаме с над 120 модела сватбени и над 200 модела официални рокли, които можете да закупите веднага. Важно е да имате предвид, че почти винаги роклите се нуждаят от корекции и за тях трябва да си отделите около месец.
 • Извършвате ли корекции(скъсяване, стесняване) по роклите и колко време е необходимо за тях?
  В почти всички случаи - както готовите рокли, така и тези, поръчани в най-близкия до вашите мерки размер - се нуждаят от корекции - скъсяване на презрамки, на дължина или стесняване. И макар ние да не извършваме на място тези корекции, работим с доверени шивашки ателиета, от които можете да изберете къде да извършите корекции или да го направите при Ваш шивач. В цените на роклите ни не са включени допълнителни корекции, в случай, че такива се налагат. Съветваме ви да отделите около месец/месец и половина(особено в силен сезон) за извършването на спокойни корекции.
 • Предлагате ли комбинации между няколко модела рокли и/или смяна или добавяне на детайли по роклите?
  Държим нашите клиенти да са пробвали точно това, което ще поръчат. Често дори и малка промяна по моделите може да окаже съществена разлика в кройката и финалната визия на роклите, която може да не е според очакванията на булката. Поради тази причина не предлагаме комбинации между модели, смяна на детайли и/или добавяне на такива.
 • Какви методи на плащане приемате?
  Приемаме плащания в брой, с карта или по банков път. Можете да изберете между пълно заплащане на цялата сума за конкретен артикул или заплащане чрез две вноски, разделени както следва: - капаро в деня на покупка в размер на 60% от стойността на артикула и - остатъчна стойност 40% , която се заплаща до 30 календарни дни след пристигане на поръчана рокля(ако роклята е с поръчка) или до 90 календарни дни от датата на капариране (ако роклята е закупена налична) Роклите, закупени по време на намаление се заплащат в пълен размер.
 • Предлагате ли съхранение на роклите след като бъдат закупени?
  Да. Предлагаме съхранение за срок до 3 месеца. Съхранението на роклите е нещо, което често притеснява дамите, но това не трябва да е така - те пристигат в плътен брандиран калъф, защитени от прах и светлина и в повечето случаи не заемат повече място в гардероба ви, отколкото едно зимно палто. При получаване на всяка рокля - дамите получават пълен инструктаж от нас относно правилно съхранение, гладене и грижа за нея.
 • Отдавате ли рокли под наем?
  Не предлагаме такава услуга.
 • Шиете ли рокли по поръчка?
  Не предлагаме такава услуга.
 • Мога ли да резервирам час извън обявеното работно време на бутика?
  Посещенията, пробите и консултациите се провеждат само в официалното работно време на бутика ни
bottom of page